donderdag 18 maart 2010

13-03 Airbed

Voor de derde dag op rij was Dame Fortuna op vakantie (verlengd weekend?). Ditmaal lag het probleem niet bij de auto, maar bij de luchtmatras die ons helemaal in het begin al kopzorgen had gebracht. Een uurtje na het oppompen kwam het eerste vermoeden: ‘hij is precies een beetje plattekes!’ en een paar uur later raakten bekken en schouder de grond en moesten we noodgedwongen onze slaappogingen verderzetten in de auto. Los daarvan was het ijskoud (een gevoel u welbekend), dus die nacht werd er niet goed geslapen.
De volgende dag stonden we weer in een filiaal van ‘the warehouse’, de – gelukkig – alomtegenwoordige winkelketen van waar de matras afkomstig is. De plaatselijke Debbie (vergeef ons het vergeten van de echte naam van het mevrouwtje) was zonder veel morren bereid onze matras in te ruilen voor een andere, zelfs aan de kortingsprijs van een kleine maand geleden, maar natuurlijk was er geen soortgelijk item meer in stock.
Ondertussen, een paar dagen en vijftal filialen later, hebben we weer een gloednieuwe groene luchtmatras die het hopelijk meer dan twintig slaapbeurten zal uithouden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten